Vi har haft intensiva dagar för att få allt att fungera med distansundervisning och kontakt med er vårdnadshavare, elever och personal. Alla har gjort ett fantastiskt arbete för att få detta att fungera – tusen tack!

Fram till igår hade vi inte fått några ytterligare kända fall på skolan, men igår kväll och nu på morgonen fick jag information om ytterligare tre fall, i åk 1,5 och 6. Vi vet också att alla inte är testade efter femte dagen ännu och några har inte fått besked.

Skolledning tillsammans med styrelse har därför fattat följande beslut:

Inget fritids på måndag. Skolan har studiedag, vilket innebär att den redan är stängd. Vi vill försäkra oss om att smittspridningen inte ökar efter helgen.

Skola och fritids, som vanligt på tisdag. Under förutsättning att inte betydligt fler elever testas positivt

Vi uppmanar er om följande:

Invänta svar på andra testet (efter femte dagen) innan ni låter era barn komma till skola och fritids.

Har ni möjlighet att lösa att era barn inte är på fritids nästa vecka för att minska risken för smittspridning?

Följ restriktioner extra noga under helgen. Vi måste hjälpas åt att begränsa smittspridningen.

Ha extra koll på er mail!

Tack för ert tålamod och samarbete!

Personal och styrelse/Rektor Anette