Vi fick under gårdagskvällen info om konstaterat fall av Covid 19 i en av våra klasser. Info från Smittskydd Skåne mailades direkt ut till vh i klassen och vi har tagit beslut om att klassen har distansundervisning torsdag och fredag denna vecka. Under dagen har vi fått information om ytterligare två personer har konstaterad Covid 19.

Enligt Smittskydd Skånes nya riktlinjer ska alla elever och personal med anknytning till klassen där det konstaterats smitta testas. Om man inte har några symtom kan man fortsätta att gå i skolan i väntan på provsvar. Omtestning efter fem dagar från utsatt smitta.

Vi uppmanar er att vara extra observanta kommande dagar. Även lindriga symtom kan vara Covid 19.

Vi uppmanar er som kan lösa fritids för era barn på annat sätt under kommande vecka att göra detta för att undvika att smitta sprids.

Vi kommer att stärka restriktionerna ytterligare den närmsta veckan. Utomhusvistelse på fritids, visiranvändning i alla sammanhang inomhus under skol-/fritidsdagen, extra påminnelse om avstånd och handtvätt.

Vid frågor eller tveksamhet – ring 11313.

Vi hjälps åt att hantera detta.

Var rädda om er och tack för er förståelse!

Personal och Styrelse/Rektor Anette