I nuläget har vi fem personer med anknytning till åk 5 som har testats positivt. Med anledning av detta kommer vi att fortsätta med distansundervisning för elever i åk 5 till och med onsdagen d. 12/5. Vårdnadshavarna i klass 5 har fått separat information om undervisningsupplägg och lunchpaket.

Vi kommer i samband med detta att flytta fram Barnrättsdagen preliminärt till d. 26/5.

Vi uppmanar er att vara extra observanta på alla symtom de närmsta veckorna. Testa er hellre en gång extra. Enligt FHM sker i nuläget den största smittan i åldersgruppen 10-19 år.

Vi har så gott som full närvaro hos elever i flera klasser så det tycks som om vi i nuläget har begränsat smittan till åk 5. Vi gör allt vi kan för att den inte ska spridas till andra klasser och personal.

Tack för er förståelse och tålamod!

Personal och styrelse/ Rektor Anette