Covid-information vid skolstart

Imorgon börjar skolan och vi ser framemot att träffa alla elever. Detta vill vi kunna fortsätta att göra och önskar att ni vårdnadshavare respekterar våra rutiner:
Vi önskar att ni i morgon undviker att dröja er kvar på skolgården vid skolstart kl.8.
Lämna i möjligaste mån era barn vid parkeringen.
Hämtning och lämning av barn på fritids sker utomhus. Undantag efter överenskommelse.
Undvik att det bildas grupperingar på skolgården.
Undantag är förskoleklassen, där en kort samling och uppstart sker utomhus se info.
Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och kommer att fortsätta med våra rutiner och restriktioner som bl a är:
Hämtning och lämning av barn sker utomhus.
Eleverna hämtar sin lunch och äter i klassrummen (eller utomhus).
Eleverna vistas så mycket som möjligt utomhus.
Elever och personal håller avstånd.
Inget ombyte och duschning under idrottslektionerna.
Vid minsta symtom ska personal och elever stanna hemma. Två symtomfria dagar före återgång till skola.

Vi gör allt vi kan för att era barn och vår personal ska fortsätta att få vara friska. Tack för att ni stödjer oss i detta arbete. Vi önskar er alla varmt välkomna till ett nytt läsår.