Lucia 14 december 18.00

I år kan vi fira Lucia igen, om än på ett Coronasäkert sätt. Vi kommer ha arrangemanget utomhus på skolgården.
Eleverna i F-3 är klädda i valfri Luciakaraktär, medan eleverna i åk 4-6 gärna får bära en tomteluva.
Meddela mentor, senast fredagen den 26/11 vilken Luciakaraktär ert barn ska vara.
Kan ni inte ordna Luciaklädsel själv, så hör av er till mentorn, så fixar vi kläder till er (tärna/stjärngosse).

Det är samling 17.45, då eleverna ska samlas inne på skolan, och anhöriga tar plats på skolgården, väl utspridda.
Vi beräknas starta 18.00.
Två anhöriga per familj är välkomna.
Eleverna kommer ombytta och färdiga.
Efteråt serverar vi på glögg/saft och välsmakande lussekatter och pepparkakor (till ett självkostnadspris för publiken, så medtag kontanter/skrammel).

Vid riktigt dåligt väder kan arrangemanget ställas in med kort varsel, eller om Coronarestriktionerna ändras.

Hjärtligt välkomna!