Styrelseinfo augusti 2020

Styrelseinfo augusti 2020

Nu har vi startat upp ett alldeles nytt läsår! Vi i styrelsen är så glada över att få välkomna er alla, både elever, vårdnadshavare och personal tillbaka till skolan. Ett särskilt välkomnande vill vi ge till våra sprillans nya elever och vårdnadshavare i förskoleklassen! 🙂

Som ni alla vet är Tryde friskola ett föräldrakooperativ. Tanken är att vårdnadshavarna är medlemmar i föreningen och att skolan förvaltas av medlemmarna och den styrelse de väljer. Grundtanken är att alla vårdnadshavare är medlemmar och har rösträtt, men så har det tyvärr inte varit i praktiken. På årsmötet i våras beslutades därför om ett automatiskt medlemskap. Detta innebär att alla vårdnadshavare som har ett barn som går på Tryde friskola nu är medlemmar och delägare i ”Tryde Friskola – Ekonomisk förening”.

Så därmed vill vi passa på att välkomna er alla som medlemmar i föreningen! 🙂 Vi är glada över att vi alla tillsammans nu kan fortsätta vårt arbete med att förvalta vår gemensamma skola och vi ser fram emot att träffas som vanligt under årets städkvällar och fixardagar. Fixardagarna den 8:e, 10:e och 12:e september blir lite annorlunda i år – se separat info.

Allt vi gör för VÅR skola ger så mycket till alla våra barn!
Tack för ert engagemang! 🙂

Styrelsen, Tryde Friskola