Fjärilen och Humlan

Fjärilen är Tryde friskolas fritidsavdelning för elever i F-1. Fritidspedagog är Lena Persson.

Humlan är Tryde friskolas fritidsavdelning för elever i 2-3. Fritidspedagog är Markus Palmgren.

Trollsländan är Tryde friskolas fritidsavdelning för elever i 4-6. Fritidspedagog är Lotta Andersson.

Öppning (6.00) och stängning (18.00) av våra fritidsavdelningar sker på Fjärilen. På morgonen serveras frukost kl. 7.15-7.45 sen är det uterast 7.30-8.00 då skolan börjar. Eftermiddagsfritids börjar med upprop ute och en stunds rast. Mellanmål äter vi ca 14:00. Onsdagar är utedagar för alla och då äter vi utomhus. Första veckorna på terminen är vi ute mycket och har lite lekar/fri lek för att lära känna varandra (nya fsk-elever).